Головна
>
Статті
>

На фестивалі Atlas Weekend пройде музична конференція. Що там буде відбуватися?

На фестивалі Atlas Weekend пройде музична конференція. Що там буде відбуватися?

12-14 липня в рамках фестивалю Atlas Weekend відбудеться музична конференція Music Conference Ukraine. Подія буде проходити у 10-му павільйоні ВДНГ. Конференція – один із проектів ініціативи Music Export Ukraine, яку заснували Дарця Тарковська та Альона Дмуховська. Відвідати конференцію можна буде безкоштовно за наявності квитка на сам Atlas Weekend. Розповідаємо, у чому особливість події, що там буде відбуватися та хто виступатиме.

Літня Music Conference Ukraine пройде під гаслом «Музична кар’єра 360», створюючи відсилку до схеми роботи артиста і лейбла «360 градусів». Протягом трьох днів експерти розглянуть рiзнi аспекти побудови яскравої та довготривалої кар’єри. Як музиканту продавати своє ім’я, контролювати свої онлайн-прояви, зібрати маленькі струмочки доходів до однієї повноводної річки і не зійти з розуму від усього цього?

Конференція проходитиме три дні у два потоки. Повну програму можна подивитися за посиланням.

Співзасновниця Дарця Тарковська розповідає про головні плюси івенту:

  1. Нетворкінг-сесії. Уявіть, що перед вами сидять європейські букери, представники лейблів, фестивалів і журналісти. Вони чекають знайомства з вами, але є одне обмеження всього 5 хвилин на розмову з кожним. Як цікаво розповісти про себе, про що запитати і як змусити звернути на себе увагу? Це те, що можна зрозуміти тільки завдяки практиці. Ми були першими, хто почав впроваджувати такий формат “швидких знайомств” в музичному сегменті і він дуже добре себе зарекомендував.

 

  1. Менторські сесії. Недостатньо швидкого знайомства? Цього разу ми надаємо дівчатам, які починають свою кар’єру в музиці, можливість отримати індивідуальну консультацію з успішними представницями індустрії. Це шанс отримати відповіді на питання, які цікавлять, поділитися проблемами і навіть дізнатися корисні прийоми для роботи в “чоловічий” сфері. Хто сказав, що дівчина не може заснувати свій фестиваль, відкрити лейбл або випускати вініл? 

 

  1. Project Pitching. Часто можна почути, що у музиканта є приголомшлива ідея для нового альбому, кліпу, PR-компанії, але все впирається у брак коштів. Що ж, давайте закриємо і це питання. В рамках конференції 12-14 липня у кожного музиканта є можливість отримати бюджет на реалізацію задуманої ідеї. Все, що потрібно — це розповісти про свій креативний задум і цікаво його презентувати. Ви можете зняти відео, зробити презентацію або розповісти про свою ідею усно. Якщо закордонним експертам сподобається ваша ідея, приз ваш!

 

  1. Матчінг-сесія від Banding. Цю сесію ми проводимо спільно з угорським стартапом Banding. Якщо ви завжди хотіли знайти зарубіжний музичний проект для спільних концертів, тепер це набагато простіше зробити. Команда Banding підбере вашого музичного брата-близнюка і підкаже, як організувати подальшу співпрацю домовитись про спільніі виступи, поїздки, інфо-підтримку і багато іншого. Ви отримуєте іноземного артиста, який зацікавлений у подальшій співпраці. Це дорогого коштує!

 

  1. Listening сесія. Між собою ми називаємо listening сесію перевіркою на міцність. Вашу пісню публічно будуть слухати музичні журналісти, після чого ви почуєте конструктивну критику. Що допрацювати? Чому пісню не беруть на радіо? Які асоціації викликала лірика і чи є акцент проблемою? Такі обговорення дають величезну їжу для роздумів і можливість рости в творчому плані.

Більша частина спікерів події – іноземці. Розповідаємо, кого можна буде почути в ході івенту:

Anika Jankowski – генеральна директора паблішингової компанії «oh, my music!».

Radek Chudzio – букінг-менеджер найбільшого польского клубу Progresja.

Стефан Рабімов – головний редактор видання DEPESHA, дописувач Huffington Post та Forbes USA.

Natalia Oszkó-Jakab – директорка Valley of Arts (Művészetek Völgye) Festival та Kerekdomb Festivals в Угрощині.

Danny Steinmeyer – музикант і діджей з Гамбурга, Німеччина. Працює керуючим директором і головним технічним директором компанії ByteFM.

Marcin Bąkiewicz – музичний редактор Antyradio, найбільшої польської альтернативної рок-радіостанції.

Agnieszka Wawrzyniak – голова промоушн та маркетингу в клубі Stodoła у Варшаві.

Ben Delger – голова digital для International Live Music Conference (ILMC).

Anna Grace – авторка журналу IQ Magazine.

Dávid Bali – представляє HOTS (Hungarian Oncoming Tunes),  угорський експортний офіс, створений у 2016 році через заявку угорського фонду культури (NKA).

François Audigier – європейський букер, координує проект Europavox.

Dominic Oehen – як букер представляє міжнародний ростер Radicalis ‘International у Швейцарії, включаючи таких виконавцыв: Lola Marsh (ISR), Mavi Phoenix (AT), Ivan Dorn (UA), Crooked Colours (AUS), Iris Gold (DK) та інших.

Evan Murray – барабанщиккоординатор міжнародного шоукейс-фестивалю LIVE AT HEART NEWFOUNDLAND (Канада), а також як букер і міжнародний музичний консультант WONDERWALL MEDIA (Індія).

Renato Horvath – керує BuSH – угорським шоукейс фестивалем та компанією Eastaste, що спеціалізується на музичному ліцензуванні.

Andries van Wieren – засновник компанії 3S Music Management.

Liubov Kevkhaian – керівник відділу продажів для ринків Центральної та Східної Європи компанії Believe Digital (Франція).

Christina Austin – асистентка у лондонському офісі компанії United Talent Agency (UTA).

Серед українських спікерів будуть:

Олександр Філоненко – композитор, засновник Handbag House Sound Production, автор та саунд-продюсер таких проектів, як Tape Flakes, MONOCONDA та Aero Benin.

Юлія Іськова – адвокат з авторського права в сфері шоу-бізнесу, управляючий партнер «Правничий дім «Копірайт».

Сергій Каменєв – колишній саунд-продюсер та технічний директор гурту Океан Ельзи (2000-2007). З 2008 року працює з такими гуртами як  СКАЙ, Друга Ріка, Alloise та інші.

Юрій Смаліус – саунд-продюсер.

Гурт YUKO у складі Стаса Корольова та Юлії Юріної.

Сергій Малецький – засновник та директор концертної агенції H2D.

Людмила Цимбал – директорка з міжнародної співпраці та ліцензування в Громадській організації «Українська агенція з авторських та суміжних прав».

Для участі в спеціальних подіях потрібно зареєструватися на сайті організаторів, тому що кількість місць обмежена: зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, що Atlas Weekend пройде з 9 по 14 липня на території ВДНГ у Києві. Серед учасників фестивалю: The ChainsmokersBlack Eyed PeasLiam GallagherUNKLE, Tom Walker, Michael Kiwanuka, Netta, Tom Odell, The Subways, Noisia, ATB, Everlast, Unkle, Our Last Night, Little Big, The Hardkiss, Onuka тощо.

Також нагадаємо, що нещодавно Дарця Тарковська розповідала нам у своєму блозі про “музичні табори” та про те, як ініціатива Music Export Ukraine допомагає українським музикантам у них потрапити.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024