Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Сингли

Ummagma — Lama (Robin Guthrie Mix)

Україно-канадійський дует Ummagma випустив мікс на пісню Lama. Сингл став результатом спільної роботи лідера шотландського музичного гурту Cocteau Twins і засновника лейбла Bella Union Records Робіна Гатрі з дуетом. Lama увійде в новий міні-альбом Ummagma LCD.

Піккардійська Терція — Запроси мене у сни

Піккардійська Терція презентувала черговий сингл з майбутнього альбому Лети…, який буде приурочений до 25-річчя формації. В основу композиції була покладена пісня Володимира Івасюка на слова українського поета Богдана Стельмаха.

ANNA D — НеКлеишь

Виконавиця ANNA D випустила сингл НеКлеишь. Співачкою займається продюсерський центр MOLA GROUP, який також працює з Анастасією Приходько, Ivan Navi, ТІК та Mamarika.

Aud.238 — Не тримай

Київський пост-грандж гурт випустив сингл “про те, як померле кохання стає великим тягарем для людей, які не можуть відпустити один одного”.

Абіє — Колискова

Миргородська співачка Наталія Шевченко, яка нещодавно випустила дебютний сингл Польська, вирішила перезапустити свій музичний проект під новим псевдонімом.

Julinoza — Gorod

Gorod — це ода рідній для співачки Одесі. Сингл був записаний на київській студії Istok.

Кліпи

Луна — Огонек

Сингл Огонек ввійде у майбутній альбом Луны, який вийде восени. Режисерами кліпу стали Юрій Бардаш, Влад Фішез та Андрій Рубець. Як розповіли творці, “Це червоний авангардизм. Кліп, який піднімає гостросоціальні теми, такі як самотність у суспільству, проблема війни та нерозділеного кохання під час війни”.

Біла Вежа — Давай

Біла Вежа презентували кліп на пісню Давай, що вийшла у червні. Над кліпом працювали Олена Гудкова та Born Vision Studio, які зняли попереднє відео гурту Посміхнись собі сама. «Стародавня китайська легенда про червону стрічку, якою зв’язані ті, кому судилося зустрітися у житті, надихнула мене на створення цього символічного сюжету. Але жодний кадр не варто сприймати буквально. Нехай картинка просто веде вас до найпотаємніших глибин вашої душі», — прокоментувала режисерка.

LAUD — У Цю Ніч

Проект учасника “Голосу країни” Влада Каращука LAUD випустив дебютний кліп на пісню У Цю Ніч, реліз якої відбувся у кінці червня. Продюсером музиканта став голова команії Enjoy! Records Ігор Тарнопольський. Дізнатись більше.

The Hardkiss — Журавлi

Сингл Журавлі став першою пташкою з майбутнього альбому The Hardkiss, який заплановано на кінець 2018. Режисером кліпу став бас-гітарист The Hardkiss Валерій Бебко. Дізнатись більше.

НА ЛИЦО — В каждой девочке

Модель та дизайнер Анна Зосімова випустила дебютний кліп свого хіп-хоп проекту В каждой девочке. До цього співачка презентувала перший сингл Не юзаю.

happy kid — demo1.squad+domik

Дебютний кліп київського репера на одразу два сингли, які ввійдуть у майбутній альбом виконавця. Реліз платівки заплановано на серпень.


Приємний закордонний бонус! Гурт Nothing But Thieves презентував кліп на сингл Sorry, зйомки якого проходили на Троєщині. Ба більше на початку відео можна помітити учасника гурту LatexFauna Костю Левицького. Це вже другий кліп британців, знятий у Києві.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024