Folknery

Фо́лькнери – український етно дует, що мандрує світом і у своїй музиці використовує звуки-вібрації різних країн, міст, місць… Музика Фолькнерів – це магія, це космос, це потужна енергія інь та ян, це мікс прадавньої пісні і традиційних інструментів з урбан-електронним аранжуванням.

Фолькнери – це Ярина Квітка (вокал) та Володимир Муляр (ударні, клавішні, тайшо-кото, сопілка, аранжування, саунд-продюсування)

Дискографія:
2010 – «Випливало утєня» (сингл)
2011 – «Карчата» (сингл)
2013 – «Корисні речі» (LP)
2016 – «Доріжечка» (сингл)
2018 – «Son» (LP)

Відеографія:
2012 – «Випливало утєня» (реж. Оксана Казьміна)
2013 – «Розова-бєрьозова (На куль стала)» (реж. Марина Гришай)
2014 – «Карчата» (реж. Оксана Казьміна)

Город: Стрий
Год основания: 2010

Купить музыку:

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.