Головна
>
Блоги
>

Son Trava Fest в AtmaSfera360 7.12.2013

Son Trava Fest в AtmaSfera360 7.12.2013

Від вихідних завжди очікуєш чогось незвичайного, вражаючого, чогось такого, що триматиме у піднесенні весь наступний клопіткий тиждень. Від цих вихідних всі чекали чогось особливо: хтось теплих затишних будинків, хтось побратимських обіймів на Майдані… А ми були в передчутті незабутньої подорожі у свої світи-сновидіння, яку можна було здійснити з Son Travoю під куполом «Atmasfera 360» у цю першу зимову суботу…

За штурвалом були відразу два музиканти, композиції яких були достойно оцінені меломанами багатьох країн. Zymosis – талановитий українець, який і розпочав двогодинний псайтранс. Елементи chill, ambient і downtempo грамотно поєднувалися з яскравими, мелодійними гармоніями та драйвом. Плавність ліній і космічність мотивів вводили у солодкі сновидіння, легко піднімали і дозволяли летіти вгору до небесних світил.

Після невеликого пробудження-паузи нас захопив і повів далі вже іспанець Crisopa. Він з перших хвилин відзначився експресивністю і перепадами від мелодійного саунду до екстравагантного нойзу, що зробило його виступ емоційним та нестандартним. Було видно, як Crisopa, немов велике сито, пропускав кожний звук через своє тіло, яке постійно вигиналося, ніби в конвульсіях. Відмітимо, що відеоряд іспанця був більш синхронізований з музичною складовю…

“Я сприймаю музику, як акт взаємодії внутрішнього і оточуючого світу. Однак в результаті приходить приємне розуміння, що внутрішній і зовнішній світ, можливо, лише штучна конструкція в моїй голові…”

Загалом, концерт приємно здивував як вже відомими треками, так і треками, які ще ніхто не слухав. Ще й у супроводі спільного візуального арт-перфоменсу від Андрія Ямського та Tenpoint, котрі подарували гармонійно-стабільні, космічно-кубічні сновидіння та польоти.

 

 

The Marvel

Фото: Олена Тимченко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024