Головна
>
Відео
>

Ріс на Біс. Женя Галич про музичну тусовку, Євробачення (звісно) та трушність O.Torvald

Ріс на Біс. Женя Галич про музичну тусовку, Євробачення (звісно) та трушність O.Torvald

Сьогодні вийшов сьомий епізод програми «Ріс на Біс». Герой інтерв’ю – український музикант, радіоведучий, телеведучий, продюсер телеканалу Megogo LIVE та лідер гурту O.Torvald Женя Галич. За посиланням ви можете підтримати «Ріс на Біс», та завантажити собі додаток Uklon.

Цього місяця вийшов великий альбом гурту O.Torvald у двох частинах – Diller Kaifu. Раніше гурт презентував кліп на спільний трек O.Torvald та Юлі Юріної з гурту YUKO, з якою Ріс спілкувався у попередньому випуску.

Чи жалкує Женя, що гурт взяв участь у Євробаченні? Чому Галича недолюблюють у тусовці? Через що Галич сварився із музичними журналістами? Чому O.Torvald – один із найбільш трушних гуртів на український сцені? Чому 2018 рік став ледь не найгіршим у житті музиканта? Усе це у великому інтерв’ю, яке ми знімали на студії O.Torvald, в машині та на студії Megogo LIVE.

Нагадаємо, що в попередніх випусках Ріс уже встиг поспілкуватися із фронтменом гурту Антитіла Тарасом Тополею, R&B-виконавицею MamaRika, легендою українського хіп-хопу Фаготом та репером Фрілом, а також із головним дебютантом цього року KHAYAT.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024