Головна
>
Статті
>

Із дому в дім. Дивіться онлайн-квартирник дуету YUKO

Із дому в дім. Дивіться онлайн-квартирник дуету YUKO

Будинок Культури Masterskaya запустив власну серію онлайн-концертів «Із дому в дім». Третім артистом проєкту став український гурт YUKO. Спонсор проєкту – Becherovka.

Подивитися повний запис квартирнику, який відбувся 10 квітня, можна на YouTube. Також ми попросили учасників гурту відповісти на кілька наших запитань. 


LiRoom виступає інфопартнером «Із дому в дім»


Яка головна риса характеру (чи навичок) найбільше необхідна для того, щоб бути музикантом?

 Юля Юріна

Стресостійкість, чесність з самим собою, терпіння, гнучкість та чітке розуміння своєї справи – я думаю, що це одні з найнеобхідніших рис, щоб бути артистом. А якщо мова саме про музиканта – політ фантазії та уяви, бажання вчитися і створювати, завжди бути в курсі нового.

 Стас Корольов

Наполегливість та вміння досягати мети. Для того, щоб стати та бути музикантом, треба прикладати багато зусиль. При чому результат з’являється зовсім не одразу. Тому вміння тримати в голові свою кінцеву ціль допомагає знов і знов отримувати мотивацію для того, щоб самовіддано займатися своїм розвитком.

Яку б суперздібність ви хотіли мати?

 Юля Юріна

Я б хотіла вміти літати! Уявляєте, як це круто виглядало б у шоу?

 Стас Корольов

Літати, звісно. Це перше, що спадає на думку. Літати дуже класно, я уві сні перевіряв. А ще, якщо схитрувати, то можна замовити здатність виконувати бажання. І тоді взагалі можна забажати будь-яку суперздібність.

Назвіть трьох літературних персонажів або історичних особистостей, з якими б ви хотіли влаштувати вечірку?

 Юля Юріна

Молодий Володимир Познер, молоді Єсенін та Маяковський. Я думаю, що ці хлопці розумілися на богемних вечірках (а Познер, здається, і досі).

 Стас Корольов

Ох, не знаю щодо вечірки, а ось, хоча б просто зібрати в одній кімнаті… ммм, наприклад, Сократа, Ньютона на Ейнштейна було б надзвичайно цікаво.

Розкажіть про ваше головне хобі за межами музики?

 Юля Юріна

У мені ніяк не хоче сховатися моє альтер его ведучої та організаторки свят або шоу. Якщо у мене не виходить вести шоу — я організую його сама, у себе ж в інстаграм. Буду брати інтерв’ю, влаштовувати прожарки, конкурси та випитувати кумедні історії з життя артистів та друзів.

 Стас Корольов

Я граю у Heroes Of Might And Magic III, точніше у ту версію, яка досі підтримується фан-спільнотою – Horn Of The Abyss. Хоча сама гра й вийшла у 1999-му, вийшло ще чотири продовження, а компанії, що її створила, вже не існує, треті «Герої» стали настільки легендарними, що надалі розвиваються та підтримуються. Навіть оновлення виходять! І все це – на чистому ентузіазмі. Для мене грати у «Героїв» – це ідеальний ескапізм, бо мій мозок думати. А тут ти зосереджуєшся на зовсім іншому й, головне, не несеш відповідальності – у будь-який момент ти маєш можливість натиснути Alt+F4.

Назвіть одну пісню, написану не вами, автором якої ви хотіли б бути?

 Юля Юріна

Я б хотіла написати таку ж пісню як Джамала – «Чому ти обрав мене і цей дивний шлях зі мною» (пісня Крила), та присвятити її моєму коханому.

 Стас Корольов

Yes – Close To The Edge.


Першими артистами, які взяли участь у проєкті «Із дому в дім», стали фанковий проєкт Сурена Томасяна mama13 та гурт Тонка. Подивитися можна тут та тут.

Наступний ефір проєкту «Із дому в дім» пройде цієї п’ятниці, 17 квітня. Хто саме буде четвертим артистом ми оголосимо згодом.

Також Masterskaya запустила онлайн-донейт, через який можна допомогти музикантам, які зараз не можуть давати живі концерти. Допомогти можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024