Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Предсмертная кадриль – Прости

За словами учасників гурту Предсмертная кадриль, вони грають у стилі готичний пост-панк, а джерела натхнення черпають у The Cure, The Killing Joke, Chamelions, Diät, Siouxsie and the Banshees, Sisters of Mercy, Сhristian Death тощо.

Сингли

In Movement – Не втекти + Тиша

Метал/хардкор гурт з міста Виноградів (Закарпаття), заснований у липні 2013 року, випустив два нові сингли – Тиша та Не втекти. За словами музикантів, пісні є продовженням курсу, взятого на дебютному міні-альбомі Ніхто не помре сьогодні (2015). Обидва сингли увійдуть до майбутнього альбому.

Кліпи

НАТОЛІЧ – Важко

Четвертий кліп українського гурту НАТОЛІЧ на пісню Важко з другого студійного альбому Amon-Ra. Режисерка – Інна Грабар, яка раніше знімала для Лавіки, Наталі МогилевськоїВіталіка Козловського та інших.

KiRA MAZUR – VITEROK

Нова відеоробота режисера Сергія Сакаля знімалась під Львовом. «Вперше вийшов кліп, де я повністю відповідала своїй суті, як мені здається. Я не грала, а відчувала і була собою. Це я! Я справжня, зі своєю музикою і баченням», – розповіла виконавиця.

Тері Фао – Де…

За зйомку та монтаж кліпу відповідала Artory web video studio. У зйомках відео взяли участь танцівники Олег Моіса та Аня Белан. Хореограф-постановник — Валерія Кулінова. Дізнатись більше.

Midnight Daddies – Небо

Дебютна відеоробота електронного тандему Midnight Daddies на сингл Небо.

РОМАН ФЕОКТИСТОВ – Честными

Сольний проект Романа Феоктістова існує вже три роки, тим не менш за цей час випустив три треки. Кліп Честными є дебютним для музиканта.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024