Головна
>
Анонси
>

Нова норма та постійні зміни в європейській музичній індустрії на п’ятому Selector PRO

Нова норма та постійні зміни в європейській музичній індустрії на п’ятому Selector PRO

Цьогорічний міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO від British Council Ukraine та Music Export Ukraine відбудеться онлайн 18-19 лютого.  Участь у форумі безкоштовна та доступна за попередньою реєстрацією. 

Тема п’ятого форуму Selector PRO«Нова норма, що постійно змінюється» (The Ever-changing New Normal). Індустрійні експерти спробують відповісти на актуальні питання існування музичної сфери в пандемічній реальності.

В межах форуму відбудеться 8 модерованих панельних дискусій, детальна програма буде оголошена згодом.

Анонсовані теми панельних дискусій

  • Досвід попередніх двох років, колаборації та дистанційна робота із Джейн Біз (The Factory, Manchester International Festival, Велика Британія), Полом МакГіверном (Playbook artists, Велика Британія) та Беріл Саріалтун (My city My sound project, Туреччина).
  • Як робити гібридні заходи цікавими та як артисту залучати аудиторію у цьому форматі: Донна Клоуз (5G Festival, UK, Велика Британія) з Антоном Воловиком (Reface, Україна)
  • Боротьба з негативом в інтернеті: Джойті (Rinse FM DJ, Велика Британія), Еллі Джайлз (Step Music Management, Велика Британія) та дві українські представниці: Анастасія Бабічева (Masterskaya, Україна) та психологиня Віра Кравченко
  • Авторське право, піратство та монетизація творчості: Шауні Кабалєро (Go 2 Agency, Велика Британія)
  • Джон Данн (Parallel Lines, Велика Британія) та Георгій Кіконішвілі (Electronauts / Bassiani / Horoom Nights, Грузія) розкажуть про побудову команди, методи роботи, виживання під час пандемії та що впливає на незалежну музику в їхніх країнах.
  • Екологія та мистецтво, яке спричиняє зміни в системі: Клер О’Ніл (Claire O’Neill (A Greener Festival (AGF), Велика Британія), Фейматта Конте (Environmental Sustainability Manager for the Manchester International Festival, Велика Британія) та Віра Логданіді (Rhythm Büro, Україна)

Також на Selector PRO обговорять нові способи спільної роботи, як ефективніше керувати часом, працюючи на відстані, які виклики існують під час створення онлайн-команди, як ефективно залучити аудиторію, монетизацію роботи в онлайн-просторі тощо.

Участь у форумі безкоштовна, необхідно лише зареєструватися тут.

Selector PRO — це серія професійних заходів під керівництвом Британської Ради в Україні, що відбуваються з 2017 року. Вона прагне посилювати зв’язки між британським та українським музичними секторами, підтримувати розвиток молодих талантів у індустрії, сприяти налагодженню ефективних бізнес-процесів у музичній індустрії. 


Читайте також:

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024