Головна
>
EP
>

5 Vymir анонсував альбом та концерт після річної перерви

5 Vymir анонсував альбом та концерт після річної перерви

Після року перерви гурт 5 Vymir виступить у Києві з презентацією новго міні-альбому Карма. Концерт відбудеться 10 жовтня у столичному Caribbean Club. Квитки можна придбати за посиланням. Організатор концерту – HMG.

Гурт виступатиме в оригінальному складі. Минулого року кияни повідомили про те, що з колективу йде барабанщик Семен Терещенко. Проте згодом він повернувся у гурт і новий альбом четвірка писала разом.

“Ми зрозуміли, що не можемо існувати в іншому складі. 5 Vymir – це лише ми четверо. В якийсь момент ми зібралися і після місяців сварок зрозуміли, що, переслідуючи якісь цілі, постійно до чогось готуючись, ми втрачаємо нашу дружбу, якій вже, на хвилинку, більше 20 років. І якщо вибирати між принципами і дружбою, то ми вибираємо дружбу. Тож далі зустрілись з Семеном, поговорили, він повернувся в групу. Між собою ми про цей рік більше не говоримо”, – розповів фронтмен гурту Костя Почтар.

«Ми грали півроку у студії і писали нові пісні без будь-яких планів щодо виступів. Подібним чином ми колись створювали Нові Імена, але тоді все було зіграно наживо, а в новій ЕР є треки, які ми спочатку записали, а потім вчилися грати разом. Це новий підхід для групи – створювати пісні, не обмежуючи себе чотирма інструментами. В нових треках, наприклад, я не граю на гітарі», – зазначає гітарист-вокаліст гурту Костя Почтар.

Гурт 5 Vymir був створений, коли його учасникам було всього по 12 років. Дебютний альбом Містолінія потрапив у 14 найкращих альбомів 2014 року за нашою версією. У 2018 році він увійшов до списку 100 альбомів, які варто послухати, за версією LiRoom. Згодом вийшла друга платівка – Нові Імена, тоді ж ми взяли у гурту велике інтерв’ю.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024