Головна
>
LP
>

Прем’єра: інді-рок гурт 5 Vymir презентує другий повноформатний альбом

Прем’єра: інді-рок гурт 5 Vymir презентує другий повноформатний альбом

Сьогодні, 12 квітня, київський інді-рок гурт 5 Vymir презентує другий повноформатний альбом Нові імена. До лонгплею увійшло 10 пісень, в тому числі презентовані у 2016-му Вічність та Холод у Волоссі. Титульним синглом став Нові імена, виданий у березні 2017-го.

Робота над платівкою відбувалась впродовж літа та осені минулого року. Запис проходив протягом доби у заміському будинку. Саунд-продюсером став автор проекту Peter and the Wolves, Петро Чернявський, який раніше працював з гуртами Океан Ельзи, Zemfira, Ночные Снайперы. За мастеринг відповідав Сергій Заболотний. Зведенням займались 211 Studio і LipkyZvukoZapys.

“Поїхати за місто – була чудова ідея. Так робили багато груп – від Pink Floyd до RHCP. Репетируючи і записуючи альбом ми прекрасно провели час разом, в ізоляції від світу, знову відчули себе групою.
Найважливіше – те, що було дійсно весело. Майже всі інструменти писалися одночасно, що і дало змогу зберегти живе звучання кожної пісні”, – розповідають учасники гурту.

Нагадаємо, 16 квітня у Львові починається тур гурту 5 Vymir на підтримку альбому Нові імена. Концерт у Києві відбудеться 28 квітня у клубі Sentrum.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024