Головна
>
Новини
>

5 Vymir презентували першу пісню нової концертної програми

5 Vymir презентували першу пісню нової концертної програми

Сьогодні, 20 квітня, гурт 5 Vymir презентував сингл Чужі з нової концертної програми. Це перший реліз учасників з часів їх другого альбому Нові Імена, який вийшов у 2017 році.

Cингл вже доступний на Apple Music та Google Play.

«Ми написали цей трек вчотирьох. Якісь шматочки грали ще під час сесій Нових Імен, але найкраще, що ми могли зробити — це не записати цю пісню тоді. Чужі — відхід від нашого звичного стилю, тут набагато більше від музики 80-х і від фанку. Не дарма вперше у наших записах звучить перкусія. Це пісня про Україну сьогодення, про людей, які не живуть, а імітують життя, які намагаються виглядати замість того, щоб бути», — розповідають 5 Vymir.

Робота над піснею проходила разом з Сергієм Заболотним у столичній студії Lipky Zvukozapys, а над мастерингом працював Джон Девіс у лондонській студії Metropolis. Він відомий своїми роботами з U2, Девідом Боуї, Ланою Дель Рей, Blur, Foals, Royal Blood та багатьма іншими.

«Після домашнього запису Нових Імен нам хотілось зробити все максимально інакше. Зараз ми дуже довго працювали над звуком нових треків і якщо рік тому записали альбом за добу, то тепер тільки одна пісня зайняла місяць», — зізнаються учасники гурту.

> Читайте також наше інтерв’ю з учасниками гурту 5 vymir

Презентація нової концертної програми пройде у київському клубі Monte Ray Live Stage 11 травня. Придбати квитки можна за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024