Головна
>
Новини
>

Аліна Паш та фронтмен «Пошлой Молли» знялись у кліпі гурту АГОНЬ

Аліна Паш та фронтмен «Пошлой Молли» знялись у кліпі гурту АГОНЬ

Сьогодні, 6 грудня, гурт АГОНЬ презентували сингл НЕКРУЖИТ та кліп на нього. І пісня, і відео – цілком можна сприймати як тролінг та пародію на сучасну музику та YouTube-контент. У відеороботі, яку зняв Вал Семко, нам показують, як Аліна Паш, блогери Янго та Марія Оз, драг-королева, гопніки та безхатьки (до речі там під гримом можна помітити, що це самі Савлєпов та Боровський) дивляться шокуючий кліп (якого нема) гурту АГОНЬ. А в кінці ролика з’являється фронтмен гурту Пошлая Молли Кирило Блєдний та передає безхатькам гроші за критику від невідомого нам Юри.

Самі музиканти розповідають:

«Для створення синглу НЕКРУЖИТ ми звернулись до сучасних технологій, зокрема використали штучний інтелект, який проаналізував хітову музику останніх років та видав такий результат. Тому тут ви можете почути щось від Монатіка, щось від Грибів, щось від Элджея… Проста музика, мало слів, специфічне виконання.

За тими ж критеріями ми створили ідею для майбутнього кліпу. Штучний інтелект також підказав нам, що “реакції” – це найпопулярніший контент.»

Нагадаємо, що наприкінці весни гурт поп-гурт АГОНЬ здивував своїх прихильників зміною звучання, випустивши сингл Всем F*UCK. Як пояснили унашому інтерв’ю учасники гурту, пісні, які Боровський та Савлєпов випускали до того – залишки від проекту Quest Pistols, образу від якого їм потрібно було поступово відійти. Тому нам лишається лише чекати на продовження зміни курсу.

Фото: бекстейдж/прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024