Головна
>
LP
>

Alina Pash представила другу частину альбому Pintea

Alina Pash представила другу частину альбому Pintea

Аlina Pash презентувала другу частину альбому Pintea: Misto, присвяченого історії її далекого родича – напівміфічного закарпатського Робінв Гуда Пинті Хороброго.

«Треклист обох частин альбому вибраний не випадково. Перша частина називається Гори. Я родом з гірського села. Гори тут – це символ рідного місця, моїх витоків, музичних коренів. Misto, в свою чергу, – це історії дня сьогоднішнього. Бурхливе, динамічне життя у великому місті, в якому сплітаються люди, події та випадкові зустрічі. І якщо в першій частині альбому основним акцентом було етно-звучання, то лейтмотив другій частині – урбан-саунд, хіп-хоп і всі його актуальні варіації», – каже Аліна.

Альбом Пинтя: Місто вже доступний на стрімінгових сервісах та для скачування у всіх онлайн-платформах – Google Play, Apple Music и Deezer.

Раніше Alina Pash опублікувала першу частину альбому ПИНТЯ: Гори про героя закарпатського фольклору Пинтю Хороброго, а також мультфільм MALYY PINTEA.

Про закарпатську співачку Аліну Паш ми вперше почули навесні 2018 року, коли вона презентувала кліп Bitanga, про який можна прочитати в нашому «Зорепаді релізів». Відео одразу отримало велику кількість переглядів на YouTube. Промоцією співачки займається агентство «Много Воды».

Нагадаємо, 15 квітня Alina Pash та Alyona Alyona презентували кліп на їхню спільну пісню Падло – кінематографічний фентезійний міні-фільм.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024