Головна
>
Новини
>

alyona alyona робить GALAS у новому альбомі

alyona alyona робить GALAS у новому альбомі

Реперка alyona alyona випустила платівку Galas, а також кліп на трек Читаю реп з нього. До релізу увійшло 15 треків, з яких 11 — фіти з музикантами по всьому світу.

Galas був готовий ще рік тому, Альона записала його на Балі та показувала процес його створення у відеощоденнику на Youtube. Проте через пандемію дата релізу переносилась. Зрештою його випустили на другу річницю виходу Пушки — 8 квітня.

Реперка описує альбом як “хайп по-українськи”. У треках вона підіймає питання екології, голоду, бідності, пандемії, хейту та стереотипів про жіночність. 11 пісень вона записала у співпраці з різними артистами: канадським репером Dax, мексиканкою Yoss Bones, австралійською інді-співачкою Sexton, аргентинцем Ecko, інді-зіркою з Ізраїлю Noga Erez, українським співаком Monatik, реп-гуртом Kalush та іншими.

«Я дуже рада, що познайомилася з такою кількістю крутих музикантів і разом нам вдалося створити стільки композицій. Сподіваюся, українцям вони допоможуть розширити свою свідомість, відкрити щось нове, а для інших країн — відкрити Україну. Всі куплети я писала українською мовою. Хочу, щоб весь світ знав про український реп, знав, що він крутий, і що він качає», — коментує альбом alyona alyona.

Альбом випущений на американському хіп-хоп лейблі  Def Jam Recordings, до якого alyona alyona приєдналась на початку 2020.

Також до релізу альбому співачка випустила кліп на пісню Читаю реп. Це присвята українцям, які переїхали закордон та тепер мають «синдромом іммігранта». Зрежисував кліп Сергій Чеботаренко, відомий завдяки спортивній драмі «Пульс» та фільму про Ігоря Сікорського «Містер Гелікоптер».


Читайте також: alyona alyona перемогла у двох номінаціях премії ЄС

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024