Головна
>
Новини
>

Голосування дня: alyona alyona на Music Moves Europe Talent Awards 2021

Голосування дня: alyona alyona на Music Moves Europe Talent Awards 2021

alyona alyona номінована на премію Music Moves Europe Talent Awards 2021. У категорії Public Choice можна підтримати реперку голосом.

Минулої ночі у Гамбурзі відбувся фестиваль Reeperbahn. Там у присутності Європейського комісара з питань культури Марії Габріель, оголосили номінантів премії Music Moves Europe Talent Awards. Серед номінантів вперше за історію премії опинилася українська артистка, alyona alyona.

Повний список номінантів:

Голосування в номінації Public Choice Award

Усім 16 номінантів премії нададуть промо-підтримку та виступ на ESNS у січні 2021. Серед них оберуть 8 переможців, які отримають по €10.000 на розбудову своєї міжнародної кар’єри. Переможців обиратиме журі премії з представників Spotify, BBC Radio 1, Estragon Club, Melt!, ESNS і Reeperbahn.

Крім цього, люди з усієї Європи можуть спільно обрати переможця у категорії «Вибір публіки» (Public Choice Award). Переможець у цій номінації отримає додатковий приз – €5.000. Підтримати alyona alyona можна до 7 січня, на сайті Music Moves Europe Talent Awards.

Щорічна премія ЄС Music Moves Europe Talent Awards, що співфінансується програмою «Креативна Європа», покликана дати поштовх кар’єрі нових європейських артистів. Вона відзначає музикантів, які презентують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи.

Переможців премії оголосять під час однієї з ключових подій музичної індустрії Європи, фестивалю-шоукейсу ESNS (Eurosonic Noorderslag). Він пройде 15 січня 2021 року у Гронінгені, Нідерланди.

Нагадуємо, премія Rap.UA Awards 2020 оголосила переможців.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024