Головна
>
Новини
>

Alyona Alyona закликала не мовчати про насильство

Alyona Alyona закликала не мовчати про насильство

Сьогодні, 3 червня, реперка Alyona Alyona звернулася до своїх шанувальників в Інстаграмі із закликом не мовчати про насильство в Україні. У своєму пості вона наголосила, що хоча й американський рух Black Lives Matter їй близький, але зараз нам важливо говорити про те, що «наболіло саме у нас». У своєму зверненні вона звернула увагу на свавілля поліції, зокрема справу про зґвалтування у Кагарлику.

View this post on Instagram

А ЩО НАСПРАВДІ МАЄ ЗНАЧЕННЯ?

A post shared by Альона (@alyona.alyona.official) on

«Хочу сказати, що сьогодні моя стрічка новин повністю забита чорними картинками із хештегом на підтримку американського руху як у зарубіжних артистів чи діячів, за якими я слідкую, так і в українських. А в мене такої картинки сьогодні не буде. 

І хоча тема американського руху мені близька, проте поки наша поліція буде знущатися над людьми, гвалтувати жінок і вбивати дітей, я вважаю, що ми повинні не мовчати про це і говорити про те, що наболіло саме у нас. І разом с вами тільки ми можемо зробити цей світ кращим і закон діючим. Тому я закликаю всіх, будь ласка, не мовчіть про такі питання. Піднімайте їх назовні, хай чують всі, і хай знають всі. Разом у нас все вдасться», – сказала співачка у зверненні.

Нагадаємо, що наразі ведеться слідство щодо підозри у зґвалтуванні та тортурах 26-річної жінки у Кагарлику співробітниками поліції. Їх також звинувачують у побитті ще одного чоловіка. Голова Нацполіції заявив про звільнення поліцейських та переатестацію всього особового складу відділку. Досудове розлідування здійснює Державне бюро розслідувань.

Також Alyona Alyona пригадала справу про торішнє вбивство 5-річного хлопчика у Переяславі. Тоді було затримано трьох підозрюваних, двоє з яких – поліцейські. На початку 2020-го підозрювані поліцейські внесли заставу та вийшли на волю. Під вартою наразі знаходиться лише один із підозрюваних. 

Читайте також: Моральна сліпота. Чому українські зірки ігнорують будь-яке свавілля?


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024