Головна
>
LP
>

Alyona Alyona випустила дебютний альбом. І він «пушка»

Alyona Alyona випустила дебютний альбом. І він «пушка»

Сьогодні, 8 квітня, реперка Alyona Alyona випустила дебютний альбом Пушка. Він вже доступний на усіх стримінгових платформах.

«Гармата може гриміти звідусіль. Вона може розривати тебе зсередини. Може стосуватися самих прихованих куточків своєї душі. Я зарядила в ці 13 ядер саму себе і тепер має намір стріляти точно в ціль », – зізнається Альона.

Усього на альбом потрапило 13 треків, серед яких вже відомі своїми кліпами Голови, Рибки, Відчиняй та Залишаю свій дім. Також на альбомі Пушка можна почути фіт з Аліною Паш, пісня-історія Брехунець, пісня про дитинство Літак, зворушлива присвята Мамо та інші. В інтерв’ю для Apple Music вона розповіла, що попри явний профеміністичний та бодіпозитивний настрій кількох свої треків, ці теми не стануть головними в її творчості: «Я не хочу гучних заяв та лозунгів. … Я не хочу говорити про бодіпозитив та гендерну рівність, я буду поступово щось робити. Це мій шлях і мій вибір.»

Одночасно з релізом платівки Alyona Alyona випустила кліп на однойменний трек Пушка, який було знято у Берліні.

Нагадаємо, що вже анонсовано перші живі виступи Alyona Alyona. Зокрема, київський концерт заплановано на 14 червня. Святкуючи вихід альбому, артистка оголосила дводенну акцію (8 та 9 квітня) – 50% знижка на всі квитки всіх концертів її майбутнього туру. Для цього треба перейти на сайт, обрати місто та ввести промокод Pooshka.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024