Головна
>
Відео
>

Alyona Alyona зачитала про нове покоління

Alyona Alyona зачитала про нове покоління

Сьогодні, 30 листопада, реперка Alyona Alyona випустила вже третій сингл Відчиняй та кліп на нього.

Режисером кліпу став Ян Болотов, який знімав Альоні другу версію кліпу Рибки. Зйомки відбувались у двох містах – Баришівці та у Києві. Усі люди у відео – знайомі та перехожі, яких не просили спеціально вдягатись чи робити щось особливе у кадрі.

«Я писала цей текст з думкою про нове покоління, що категорично відмінне від радянського. Ми дорослі, ми творчі, ми креативні. Ми хочемо вносити в цей світ свої ідеї, творити історію за своїм сценарієм та розвивати культуру країни в новому руслі. Цей трек – це заклик. Відчуйте нас, зрозумійте та прийміть наш вибір того, ким бути, як виглядати, як жити та чим займатися», – розповіла виконавиця.

Нагадаємо, що Alyona Alyona – одна з найяскравіших дебютанток цього року та, можливо, надія українського хіп-хопу. У жовтні вона випустила сингл Рибки та одразу дві версії кліпу на нього, а у листопаді презентувала більш серйозну пісню Голови. Довгий час про хіп-хоп виконавицю було відомо лише те, що вона круто зачитує, працює у дитсадку та любить борщ зі сметаною.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023