Головна
>
Новини
>

Тартак випустив альбом дуетів – «АнТАРТАКтидА. Частина перша»

Тартак випустив альбом дуетів – «АнТАРТАКтидА. Частина перша»

Гурт Тартак презентував свій десятий повноформатний альбом. Він отримав назву «АнТАРТАКтидА. Частина перша». До платівки увійшли виключно дуети із іншими виконавцями. Минулого року Тартак презентував «АнТАРТАКтидА. Частина друга». До тієї платівки увійшли тільки сольні пісні.

Трекліст виглядає так:

Зачитай feat. Mari Cheba
Пташка feat. Вахтанг Кікабідзе
Бай-Бай, Милий feat. Indira
Знаєш Мій День feat. Арсен Мірзоян
Хай Все Буде Так feat. Лера Калужська
Попелюшка feat. Нумер 482
Срібні Коси feat. Тоня Матвієнко
Більше За Життя feat. Олег Собчук
Подвиг feat. Алла Мартинюк
Хвиля feat. Epolets
Подих Ночі feat. Бажана
Зозуля feat. Андрій Лобода

Саундпродюсером альбому став Артур Данієлян, у якого ми брали велике інтерв’ю. Продюсером «Другої частини» був Антон Єгоров, гітарист Тартака.

«Мені важко оцінювати свої творіння. Кожний новий альбом для мене найкращий, але як тільки він виходить, інтерес до нього зміщується на другий план, бо мені вже хочеться творити щось нове. Звісно, цей альбом інакший – і завдяки тому, що його саундпродюсером став Артур Данієлян, і тому, що кожен артист, чий голос, чиї слова і чиї ноти звучать у цьому альбомі, додав своїх – особистих і оригінальних інгредієнтів», – прокоментував вихід альбомі фронтмен гурту Олександр Положинський.

«Завдяки альбому «АнТАРТАКтидА. Частина перша» ми можемо уявити, яким би був гурт, якщо після виходу перших двох альбомів не почав експерименти з більш важким альтернативним звучанням. Альбом звучить так, якби Тартак залишився поп-гуртом. Навіть більше — у склад інструментів я повернув діджея.

Водночас сам процес запису у студії був дуже консервативним — усі партії були записані з використанням реальних і, у більшості, старих синтезаторів та драм-машин, програвачів платівок, а також старих характерних для епохи середини 2000-х семплів на 16-доріжковий ADAT-магнітофон, у якому у якості носія використовуються старі S-VHS відеокасети. АнТартактида Частина1 — це своєрідний реверанс і альбом-триб’ют, присвята тому часу. Також цікавий той факт, що деякі вокальні треки партнерів по дуетам та Сашка, були записані з різницею у майже десяток років, які це саме пісні, говорити не буду, нехай це буде інтрига», – розповів Данієлян.

Альбом можна прослухати на стрімінгових сервісах, а також на YouTube.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
20 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024