Головна
>
Музика
>

Антитіла випустили саундтрек до комп’ютерної гри Death From Above

Антитіла випустили саундтрек до комп’ютерної гри Death From Above

Гурт Антитіла випустив саундтрек до німецької комп‘ютерної гри Death from Above про операторів безпілотників ЗСУ — Мій сокіл (Death from Above). 

Написати пісню для онлайн-гри в Антитіл попросила IT-компанія з Німеччини. Вокаліст Тарас Тополя зазначив, що Мій сокіл — це найважча пісня по звучанню та аранжуванню в дискографії гурту.

«Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому», – розповідає Тарас Тополя.

До англомовної та україномовної версій пісні також є кліп. У ньому музиканти в анімованій формі зображають бойові дії та ситуації, з якими справді зустрічаються українські військові на передовій. Вороги там зображені як нелюдські створіння. Ця символіка підкреслює зміст відео, де український пілот та оператор дрону знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності, пояснює лідер гурту:

«У відео ми хотіли передати атмосферу гри, цю динаміку, характер, а також відтворити персонажів і ще раз показати і наголосити усім, ким чи чим насправді є армія країни-агресора. Це істоти, які мають мінімум людських рис і якостей», – ділиться Тарас Тополя.

У самій грі користувач може маневрувати як оператором дрона в тилу ворога, так і безпосередньо безпілотним літальним апаратом, атакуючи ним ворожі позиції, знищуючи війська, танки та інші сили противника. Це створює напружений ігровий процес, оскільки оператор просувається далі на окуповану територію, відвойовуючи землю, вузли зв’язку та усе майно, яке колись було викрадено з території України.

Розробники гри планують передати 70 % виручених коштів від продажу гри на підтримку Збройних Сил України та закупівлю дронів, що допомагають ефективніше вести бій та захищатись від ворожих обстрілів. Це ініціатива команди розробників гри, щоб підтримати українських військових і наблизити Перемогу України.


Читайте також: Українську драматургію можна послухати онлайн: розповідаємо про проєкт Театру Лесі

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024