Головна
>
EP
>

Електронний проєкт Нати Сміріної (Pur:Pur) випустив дебютний мініальбом

Електронний проєкт Нати Сміріної (Pur:Pur) випустив дебютний мініальбом

26 березня на лейблі Mnogo Vody вийшов дебютний міні-альбом проєкту Astronata – Universe. Це чотири треки на стику різних електронних жанрів. До дуету Astronata входять Ната Сміріна, відома передусім як фронтвумен харківського гурту Pur:Pur, а також саундпродюсер Ілля Місюра, відомий як Dub Beans.

Дебютний кліп нового проєкту Astronata вийшов минулого літа. Перші два сингли дует випустив на британському лейблі Slime. На ньому також планується випустити ще два треки. Проте цей альбом виходить на українському лейблі Mnogo Vody, про який ми нещодавно писали.

«Я хочу, щоб наша музика асоціювалася зі свободою: свободою вибору, свободою творчості, свободою кохання, свободою відчуттів та самовираження», – каже про новий EP Ната.

«Для мене увесь міні-альбом об’єднаний ідеєю пронизливих відчуттів, які я передав напористим та агресивним звучанням. Десь настрій легший, але місцями доходить до абсолютного шаленства», – розповів Ілля.

Ната та Ілля познайомилися 2018 року для роботи над музикою для сольного проєкту Сміріної, який врешті вилився у дует Astronata.

Нагадаємо, що цього року гурт Pur:Pur презентував альбом невиданих пісень, який нам видався дуже схожим на фінальну платівку.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024