Головна
>
LP
>

Гурт Pur:Pur презентував альбом, над яким працював з 2015-го

Гурт Pur:Pur презентував альбом, над яким працював з 2015-го

21 січня харків’ни Pur:Pur презентували платівку Smile. До неї увійшло тринадцять синглів, роботу над якими гурт розпочав ще у 2015-му. 

Як розповідають музиканти, запис альбому почався одразу після участі у національному відборі на Євробачення у 2016-му. Його запис проходив у різні роки, частина матеріалу перероблювалося, бо Pur:Pur прагнули зробити найкращу можливу платівку. Врешті альбом було відкладено, поки учасники не наткнулися на нього через півтора року й вирішили врешті випустити. 

Першопочатково вони хотіли символічно назвати його Unreleased, але через те, що частина синглів була презентована раніше, зупинилися на назві Smile. Вона символізує бажання радіти можливості ділитися своєю творчістю. 

«Я стільки всього не зробила, бо думала, що це недостатньо круто, що аж образливо. Нафіг скромність та самокритику! Якщо подобається, роби так, як бачиш саме ти – співай, малюй, викладай і ділись, ніколи не думай про те, що скажуть профі, друзі та колеги. Роби й дивися на результат. Бо поки ти паришся та критикуєш себе, інші реалізують твої мрії та ідеї», – прокоментувала Ната Сміріна, фронтвумен Pur:Pur.

Працювали над альбомом барабанщик Григорій Олійник (Pianoбой), басист Іван Сенюк, музикант та саундпродюсер Артем Алтунін (Ingret, Sunsay, 5’nizza), саундпродюсер Ілля Місюра, саундпродюсер Даниїл Марін та саундпродюсер Роман Черенов aka Morphom, який також відомий за співпрацею з Jerry Heil.

Нагадаємо, що у фронтвумен Нати Сміріної також існує сольний проєкт Astronata. Послухати його можна тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
7 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024