Головна
>
Новини
>

Фестиваль Atlas Weekend переноситься на 2021 рік

Фестиваль Atlas Weekend переноситься на 2021 рік

Київський фестиваль Atlas Weekend перенесли на нові дати у зв’язку зі світовою пандемією коронавірусу. Тепер він відбудеться 6-11 липня 2021 року. Квитки на подію дійсні.

Цього року Atlas Weekend мав відбутися з 7 по 12 липня. Серед вже анонсованих учасників Placebo, Twenty One Pilots, Metronomy, Том Ґреннан, alt-J, A$AP Rocky та багато інших закордонних та українських артистів. Організатори події ведуть переговори з артистами, аби лайнап лишився незмінним.

«Це найважче рішення, яке нам коли-небудь доводилося приймати. Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітись з вами цього літа. Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення — єдине вірне рішення в цій ситуації.

Друзі, ми закликаємо вас в черговий раз висловити свою любов до фестивалю. Скористайтесь вашими квитками на Atlas Weekend 2020 наступного року — так ви підтримаєте фестиваль і допоможете зробити його ще яскравішим та крутішим в 2021», – повідомили організатори.

Аби пригадати атмосферу торішнього «Атласу» читайте наш звіт, а також партнерський матеріал з компанією Alight про світло на фестивалі.

> Читайте також: Чому ходити на Atlas Weekend краще, ніж читати музичні медіа

Нагадаємо, що у зв’язку із COVID-19 вже перенесли два українські фестивалі. Leopolis Jazz Festival взагалі скасували у 2020-му, а київська Strichka наразі планується на 3-5 липня 2020-го.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024