Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: badactress про мініальбом «villain era»

Пісня за піснею: badactress про мініальбом «villain era»

17 березня badactress презентувала дебютний мініальбом villain era. До альбому увійшло чотири треки, які розповідають про момент у житті, коли людина перестає бути зручною для інших і починає жити для себе.

Спеціально для нашої рубрики «Пісня за піснею» badactress розповіла про кожен трек з альбому.

badactress (справжнє ім’я Анна Ключка) — популярна українська тіктокерка (понад 400 тисяч підписників та понад 16 мільйон вподобань). Як співачка дебютувала у серпні 2022 року із синглом wlw.ua, який присвячений «проблемам тінейджерства, коли кожна дівчина шукає свою сексуальну ідентичність через закоханість в іншу дівчину». Згодом Анна випустила трек Абонент про сталкінг у соцмережах з боку експартнера та кліп на нього.

За словами виконавиці треки дебютного villain era написані у стилі «дарк-поп» у поєднані з гостросоціальними темами всередині та яскравими персонажами попкультура на поверхні. А сам вираз villain era — це термін англомовного середовища, що означає період життя після певного переломного моменту, коли ти починаєш жити для себе, як антагоніст, перестаєш бути добрим, зручним для інших.

Villain era 

Це перший трек з EP, мета якого одразу ознайомити слухача з концептом даного релізу. Ця пісня про неоднозначність антагоністів. В дитинстві нам властиво ділити все на добро і зло, на біле і чорне. Тільки з часом перечитуючи казки та передивляючись мультфільми ми починаємо помічати, що у кожного «злодія» є передісторія, є причини й цілі.

Сніжна королева

Це пісня про холод в стосунках, якщо точніше — у wlw стосунках. ЛГБТ спільнота через тиск соціуму часто стикається з проблемою внутрішньої гомофобії, яка може спіткати тебе навіть після камінг-ауту. Коли всі навколо ненавидять частину тебе, ти підсвідомо до останнього не захочеш її визнавати, і це може перейти у деякий холод у стосунках, що в свою чергу завдає шкоди партнерці

Аліса 

Це пісня про розлади харчової поведінки. Через метафори та паралелі з найвідомішим твором Льюїса Керролла я вирішила розповісти про свій дворічний досвід булімії. 

Разом з ЕР виконавиця презентувала кліп на цей трек.

Цирк

Остання пісня в моєму EP розповідає про страх соціуму. Тривоги пов‘язані зі спілкуванням, виступами чи навіть знаходженням у громадських місцях переслідували мене більшу частину мого життя і я почала помічати, що це все стало схожим на цирк. Ти змінюєш маски, відіграєш емоції, намагаєшся здивувати слухача і відчувається це все, як небезпечний трюк.


Читайте також: Дивимося кліп на трек Паліндрома «Вирости»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024