Головна
>
Новини
>

Організатори концерту TWENTY ØNE PILØTS попередили про потенційне шахрайство

Організатори концерту TWENTY ØNE PILØTS попередили про потенційне шахрайство

Організатори концерту TWENTY ØNE PILØTS у Києві, компанія Pop Corn CA звернулась з оголошенням до усіх прихильників гурту. Стало відомо, що мережею ширяться підробні квитки на концерт, який має відбутись наприкінці січня.

Як пояснили орги, вони зробили все, аби захистити клієнтів від шахрайства:

– домовились про продаж квитків виключно через оператора Concert.ua (тобто усі інші сайти, де можна придбати квиток на концерт, типу Ticket hunt, не можуть продавати квитки);
– обмежили кількість можливих квитків для покупки до чотирьох;
– оперативно повідомили про солдаут ще 14 листопада;
– створили єдиний офіційний івент у Фейсбуці.

«Добре пам’ятаючи болісну ситуацію, яка склалася на концерті Imagine Dragons влітку 2018 року, коли кілька тисяч людей опинилися обдуреними й не потрапили на концерт, ми наполегливо просимо вас – якщо ви ще не купили квиток на концерт TWENTY ØNE PILØTS в Києві – відмовтеся від цієї ідеї. Sold out ми оголосили ще 14 листопада, квитки не можуть з’являтися нізвідки. Їх просто немає, квитки розкуплені, – розповідає CEO Pop Corn CA Лідія Клов. – Якщо ви купуєте квиток сьогодні на сайті olx.ua у приватних осіб або у компаній, яка займається перекупництвом і розповсюдженням квитків, ми не несемо відповідальності за справжність цих квитків. Ми не можемо заздалегідь звернутися в поліцію з цим порушенням, так як зафіксувати його можна тільки в той момент, коли ви прийдете з підробленим квитком на концерт і не зможете потрапити до зали.
Заздалегідь перевірити справжні це квитки чи ні – неможливо».

Якщо ви таки не встигли придбати квитки на TWENTY ØNE PILØTS – не засмучуйтесь. На них можна поїхати, наприклад, на Sziget, а тим часом у Києві пройде ще багато інших цікавих подій наприкінці січня.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023