Головна
>
Відео
>

Макс Барських презентував кліп-відсилку до Studio 54

Макс Барських презентував кліп-відсилку до Studio 54

Співак Макс Барських 7 лютого презентував кліп на пісню Лей, не жалей. За словами музиканта, він є викликом сірим будням та маніфестом проти чужих суджень.

«Усі ми унікальні, в кожному з нас таїться яскравий і неповторний світ. Не бійтеся його показувати і ніколи не забувайте, хто ви є, незважаючи на вік, походження, колір шкіри, сексуальну орієнтацію… І тоді будні перетворяться в п’ятницю, де кожен з вас – найяскравіша зірка», – прокоментував співак.

Відео, традиційно зняте Аланом Бадоєвим, є омажем до легендарної Studio 54. Нижче можна ознайомитися з референсами, які використовувалися для створення образів у кліпі. Studio 54 – це культовий для культури 80-х клуб, що знаходився у Нью-Йорку на перетині Мангеттену та Бродвею. Він був місцем свободи самовираження, сексуальності та наркотиків. Це місце мало шалений вплив не лише на культуру диско, а й модну індустрію та саму концепцію нічних закладів. У Studio 54 діяв жорсткий фейсконтроль – туди могли потрапити лише найстильніші гості, незалежно від того, чи були вони популярними. Серед регулярних відвідувачів цього місця були Енді Воргол, Девід Бові, Вуді Аллен, Шер, Михаїл Баришніков, Дівайн, Карл Лагерфельд, Доллі Партон, Елізабет Тейлор, Аль Пачіно, Робін Вільямс та навіть Дональд Трамп.

Для того, щоб відзняти цей кліп режисеру Алану Бадоєву знадобилося 40 акторів, більш ніж 50 костюмів, 200 квадратних метрів декорацій, піротехніка, акробатичні трюки, пневматичні руйнування, 40 годин зйомки і бюджет в 180 тисяч доларів.

Нагадаємо, що цього року в Україні вийшла книга-інтерв’ю про Алана Бадоєва.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024