Головна
>
LP
>

Біллі Мілліґан Бенд презентував третій альбом

Біллі Мілліґан Бенд презентував третій альбом

У неділю, 17 вересня, Біллі Мілліґан Бенд презентував альбом Радіопасивність. Платівка стала третьою у дискографії гурту. Завантажити альбом можна на офіційному сайті.

«Це дуже глибинна та особиста робота. Тут багато мого болю, моїх переживань, багато мого власного досвіду, а я був на всіх континентах, мені є чим поділитись. У цьому альбомі є пісні, які можуть посісти перші місця серед найкращих за всю історію існування української музики, – коментує реліз Макс Прудеус. – Був час, коли я активно спілкувався із продюсерами та програмними директорами радіостанцій, я чув від них одне і те саме: зараз ніхто вже не працює альбомами, всі випускають сингли. У мене інше бачення музики. Тому Біллі Мілліґан Бенд мислить альбомами. Я ставлюсь до кожної платівки, як до роману, який складається з багатьох розділів, тому звук, настрій, темп та сенс кожного альбому свій, неповторний. Я роблю проект дуже широкого масштабу із розумінням вічності».

Альбом створювався протягом року у власній студії гурту. Над лонгплеєм Радіопасивність працювали клавішник Андрій Орищенко, бек-вокалістка Любов Бобир та Макс Прудеус – автор проекту, гітарист та вокаліст. Дизайн обкладинки розробив Тарас Костюк. Саунд-продюсером альбому виступив сам Макс Прудеус.

Нещодавно гурт презентував відео роботу на пісню Іноземці, для зйомок якої був запрошений контрабасист з Великобританії.

Проект Біллі Мілліґан Бенд був названий на честь найвідомішої у світі людини із діагнозом множинної особистості, тому гурт кардинально змінює звук із кожним новим альбомом та не дає двох однакових сольних концертів, створюючи нове аранжування для кожного виступу. За час свого існування вони випустили три альбоми – У твоїй голові (2014), Хворий на Любов (2016) та Радіопасивність (2017).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024