Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на пісню «Даня у клітці зі спогадами»

Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на пісню «Даня у клітці зі спогадами»

5 квітня відбувся реліз нового синглу та кліпу на нього від київського гурту Blooms CordaДаня у клітці зі спогадами. У треку ліричний герой розповідає про щоденні переживання, спричинені спогадами, та що з ними робити. Релізом пісні гурт також анонсує новий альбом, який вийде 19 квітня. Режисеркою кліпу стала Мар’яна Роговська.

«Зараз ми живемо з доволі розмитою картиною майбутнього, і схоже, що через це на поверхню виринає все більше минулого. Взагалі, я не з тих людей, які люблять ностальгувати, тому хвилі спогадів, які повсякчас на мене накочуються — як свого роду клітка, в якій я з цими станами борюся», — каже лідер гурту Данило Галико.

Даня у клітці зі спогадами — це другий сингл, який увійде до п’ятої платівки гурту під назвою Дощ іде, але сонце світить. Лонгплей складатиметься з 11 треків, створених переважно у 2023–2024 роках.

Данило додає, що ця робота помітно відрізнятиметься від його минулої творчості: 

«Як альбом вийшов достатньо контрастним відносно інших, так і самі треки в альбомі є контрастними між собою. Також ми дещо змінили підхід до запису і використання інструментів, що вплинуло на звучання».

Це не перша співпраця Blooms Corda з режисеркою Мар’яною Роговською. Раніше Мар’яна зняла відео на трек гурту Пісня про війну, а також його акустичний виступ для ютуб-каналу проєкту Blue Lizard


Blooms Corda — це музичний проєкт Данила Галика, створений у Києві в 2014 році. У гурту чотири повноформатні альбоми: Monodance, Gigotosia, Fog Lavender та Найдорожчі речі у світі. Два із них: Monodance та Fog Lavender, — ввійшли до підбірки найкращих альбомів року у 2015 та 2018 років за версією редакції Лірум. Музиканти поєднують різні стилі: від лаунжу до джазу та неофанку.


Читайте також: Пісня за піснею: O.Torvald про альбом «Втома»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024