Головна
>
Музика
>

«Живий склад і жодних плейбеків»: дивимось акустичний виступ лаунж-рок гурту The Soul Delusion для Blue Lizard

«Живий склад і жодних плейбеків»: дивимось акустичний виступ лаунж-рок гурту The Soul Delusion для Blue Lizard

The Soul Delusion 7 грудня опублікували свій акустичний виступ разом з проєктом Blue Lizard. У лайв увійшли чотири пісні: Надіям, Чую та дві невипущені гуртом треки — Я є рана/Я є ніж та Ти зовсім не спав

The Soul Delusion — український музичний колектив, який складається з п’яти учасників: Ярослав Ружин (вокал), Олександр Дикий (клавіші та вокал), Олександр Саратов (гітара), Валентин Переверза (бас-гітара) та Філіп Снєгірьов (барабани). Перші репетиції хлопці почали в листопаді 2022 року. У грудні того ж року до них доєдналися клавішник Олександр та барабанщик Філіп, тоді вони і сформувалися в теперішньому складі. Свій стиль виконавці описують як «pop-lounge-rock». 

«З перших маленьких концертів ми відчули особливий зв’язок один з одним, ми заряджаємо енергією один одного, комунікуючи між собою на сцені,  і ця енергія передається глядачам. Для нас такий взаємозв’язок набагато важливіший за щось матеріальне. Тому ми максимально зараз сконцентрувалися на записі цікавого та енергійного матеріалу, а далі вже хочемо дуже грати концерти і заряджати глядачів своєю енергією», — розповідає учасник гурту Олександр Саратов для Лірум.

Blue Lizard — проєкт про українську незалежну музику. Проєкт з’явився в 2019 році як серія живих виступів, що знімалися просто неба в садку неподалік Києва. Тепер Blue Lizard знімає акустичні виступи виконавців та ведуть рубрику «Переспів», де артисти виконують власні версії творів улюблених українських музикантів. За час свого існування проєкт записав виступи понад 20 артистів. 

«Ми поринули у атмосферу скульптурної майстерні, де мистецтвом кожен свідомий дихає. Погрілися у каміна, послухали улюблені вініли, випили чаю, налаштували апаратуру і приступили. Кожен з нас запамʼятає цей день в житті», — коментує досвід співпраці з Blue Lizard басист гурту Валентин Переверза для Лірум.

Роботу з The Soul Delusion проєкт Blue Lizard описує так: «Ми самі зачарувались, коли почули живий виступ гурту. Хлопці грають живу музику: живий потужний склад і жодних плейбеків.»

Лайв-виступ був створений коштом стипендії, наданої проєкту у межах гранту «Культурні понеділки» від ГО «Простір 500» та Urban Space 500.

Читайте також: Найпопулярніший хаус-продюсер України у Spotify: як iilliaa за місяць підкорив TikTok та 1,1 млн слухачів

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024