Головна
>
Новини
>

Berlin Music Video Awards 2015 оголосив другу десятку номінантів

Berlin Music Video Awards 2015 оголосив другу десятку номінантів

Незалежний фестиваль музичного відео Berlin Music Video Awards 2015, який оцінює свіжі кліпи з усього світу, оголосив другу десятку номінантів. До неї увійшли роботи, створені в Іспанії, Німеччині, Бельгії, Ізраїлі, Ірландії, Туреччині і Норвегії, уривки з яких можна переглянути в офіційному промо-ролику фестивалю.

 

Berlin Music Video Awards відбудеться 26-30 травня в Берліні (Німеччина). До 1 березня триває прийом заявок на участь і боротьбу за премію 2000 євро. Подати заявку може кожен бажаючий музикант, кліпмейкер, продюсер, або лейбл. Фіналісти відбіркового туру відправляться в Берлін, де зможуть представити свої роботи на розсуд членів журі – голлівудських операторів, режисерів, продюсерів і європейських музикантів – в 15 номінаціях.Cеред них «Найкраща концепція», «Найкращий анімаційний фільм», «Найкращі візуальні ефекти», «Найдивніше відео», «Найтрешовіше відео», «Найкраще live-відео» і «Найкращий експеримент» − абсолютно нова номінація цього року. Визначальним фактором вибору BMVA стане не бюджет ролика, стиль музики, або гучні імена авторів, а ідея, талант і креативність.

Цього року Berlin Music Video Awards звертає особливу увагу на фестиваль кліпмейкерів України, Прибалтики, Білорусі, Росії та Польщі. За словами Avel Sillok, директора фестивалю, відео, які прийшли наBMVA з України говорять про те, що українська індустрія молода, але є роботи дуже високої якості. Тому організатори прийняли рішення оплатити проїзд і проживання фіналістам і переможцям з України. Це унікальна пропозиція саме для українських авторів.

Подати заявку на Berlin Music Video Awards (вартість заявки – 10 євро).

Програма заходів BMWA і деталі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024