Головна
>
Новини
>

Відео дня: кліп-буктрейлер Саші Буля до його дебютного роману «Плющ»

Відео дня: кліп-буктрейлер Саші Буля до його дебютного роману «Плющ»

Саша Буль презентував першу сольну роботу за півтора року. Це трек Плющ та кліп на нього у форматі буктрейлеру до його однойменного дебютного роману.

За задумом Буля, Плющ — мультимедійний роман, для повного розуміння якого замало просто прочитати текст. У книзі розміщені QR-коди на пісні, які співають герої, у виконанні автора. Сам же буктрейлер знятий у місцях, де відбувається дія роману. Зйомки відбувались в Дністровському каньйоні та на агроранчо неподалік Чернівців. Це місце, яке уподобали любителі верхової їзди з усієї Європи. У відео також епізодично знявся син власника ранчо, який став прототипом для головного героя — молодого коновода Йони.

«Візуальні образи, музика та текст також покликані допомогти читачам уявити описані в книзі місця та події. Деякі кадри знімалися буквально там же, де доведеться пройти головному герою» — розповідає Саша Буль про Плющ.

Над відео працював нещодавно створений MOVED production. Це їхня перша робота над музичними відео. Саундпродюсером нової роботи став колега Саші Буля по гурту Me and That Man — барабанщик Лукаш Куманскі.

Цього року Саша Буль також випустив фіт з 1914, а також нові пісні у складі Me and That Man. 19-го листопада польсько-український гурт випустить третій лонгплей New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 2.

Нагадуємо, цьогоріч Me and That Man стали хедлайнерами Faine Misto та увійшли до нашої підбірки найцікавіших артистів фестивалю.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024