Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Бумбокса на пісню «Фіртка»

Відео дня: дивимося кліп Бумбокса на пісню «Фіртка»

28 березня відбулася прем’єра синглу та кліпу гурту Бумбокс Фіртка. Фронтмен гурту Андрій Хливнюк описав трек як американську музику, яка зіграна українцями й записана німцями. Режисером кліпу став Стас Гуренко

«Маючи на руках ріф від Стаса Гуренка, один куплет і шматочок приспіву, гурт за два дні роботи в берлінської студії Trixx записав, можливо, найбільш незвичну зі своїх пісень. Майже кантрі на початку змінюється потужним роком, в який вплетені скрейчі й семпли діджея Валіка», — коментує Андрій Хливнюк.

Фронтмен також розповідає, що пісня Фіртка — це просто пісня про любов, з усіма необхідними елементами: янголами, чортами, блюзом і фанком. Тобто зі всіма складовими, на яких повинен бути побудований справжній рок-хіт.

Режисер Стас Гуренко вже раніше співпрацював з гуртом Бумбокс, разом вони створили кліпи Ангела, Тримай мене, Безодня, Твій номер/Плющ та інші. Зараз Хливнюк та Гуренко — побратими по підрозділу Патрульної поліції «Софія». Режисер ділиться, що він радий, що не тільки виступив композитором і другим гітаристом, але й зміг зняти кліп на Фіртку в проміжках між бойовою роботою і гастролями. 

«Неймовірне відчуття — ми ставимо світло, я працюю за камерою, всі навколо сміються… Потім затемнення і ми виписуємо штрафи окупантам», — коментує режисер Стас Гуренко.

3 квітня Бумбокс розпочнуть свій North American Дронотур 2024 з першого концерту у Ванкувері. Усі донати, прибуток від продажу квитків та мерчу будуть використані на закупівлю спорядження та БПЛА для Сил Оборони України.

Останній альбом гурт Бумбокс випустив у 2019 році — Таємний код Рубікон, Ч. 2. Про кожен трек релізу Андрій Хливнюк розповів Лірум у межах нашої рубрики «Пісня за піснею». Прочитати матеріал можна за посиланням.


Читайте також: «Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024