Головна
>
Відео
>

Бумбокс презентували кліп на пісню “Колишня”

Бумбокс презентували кліп на пісню “Колишня”

Сьогодні, 7 березня, гурт Бумбокс презентував відео на композицію Колишня. Пісня стане частиною нового міні-альбому команди Голий Король.

Режисером відеороботи стала Анна Копилова. Оператором виступив Євген Гурбенко.

“Під час зйомок кліпу не обійшлося без курйозів. Знімальний процес тривав майже добу, ми зібралися в павільйоні на вулиці Лепсе. І якщо музиканти почали з’їжджатися на майданчик на дванадцяту годину, постановники, які встановлювали ферми і екрани, працювали з п’ятої ранку.

Весь знімальний день був присвячений Бумбоксу – ми знімали, точніше, намагалися знімати синхрони. Техніка робила все можливе, щоб не дати нам виконати задумане – все було перевірено десять разів, але як тільки ми починали грати, гасли екрани. Якщо екрани не гасли, зображення, яке виводилося на них, було розмитим. Якщо група була готова грати, оператор на крані був готовий до зйомки – вимикався комп’ютер, з якого на екрани виводилося зображення. Ми підключили генератор, щоб працювати не від мережі. Він пропрацював 10 хвилин і вимкнувся.

Знімати ми почали близько восьмої вечора. І хоча команда на майданчику була супер-профі, поки дружина нашого відеорежисера не народила дитину, процес “не йшов”. Як тільки наш Артур Радько став щасливим батьком, все запрацювало ідеально. І ось як після цього не вірити в забобони“, – коментує нову відеороботу фронтмен гурту, Андрій Хливнюк.

Нагадаємо, презентація синглу Колишня відбулася 2 березня 2017 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024