Головна
>
Новини
>

Софія Київська стане хостом фестивалю високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage

Софія Київська стане хостом фестивалю високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage

З 16 по 26 серпня на території Національного заповідника Софія Київська відбудеться Другий фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage (BKS).

Протягом 11 днів під відкритим небом пройдуть більше 20-ти класичних, електроакустичних і джазових концертів, диригентські та вокальні воркшопи. У цілому в рамках фесту відбудеться більше 50-ти культурних заходів. У ньому візьмуть участь 260 митців та музикантів із різних країн світу.

Вхідні квитки на територію заповідника Софія Київська та музею Золоті Ворота коштують 50 грн.

Зазначається, що символом фестивалю стане букет, створений київським художником Олександром Дубовиком, який організатори та організаторки визначають як “сучасний метасимвол”.

«Дві головні родзинки фестивалю – його локації та зміст. Адже всі заходи відбуватимуться у самому серці Києва – на території заповіднику Софія Київська та під дахом музею Золоті Ворота. А програма унікальна тим, що протягом 11 днів ми створимо таку концентрацію різних концертів, екскурсій, дискусій, кінопоказів, інтерактивних програм, що кожен зможе відчути себе в самому центрі цього яскравого букету. Високе мистецтво піднесе всіх відвідувачів над буденністю. Кожен гість збере свій власний букет емоцій та вражень», – ділиться організаторка фестивалю, засновниця Дому Майстер Клас Ірина Буданська.

На відвідувачів чекають концерти гуртів ДахаБраха, Ptakh_Jung, Сон Сови, Dz’ob; Airborne Extended, Quatuor Elysee. Також заплановані виступи видатних виконавців, серед яких: Oystein Sevag, Теммі Генсрад, Ніколас Ішервуд, Андрій Бєлов та Костянтин Тимохін.

Гостей фестивалю чекатимуть виступи піаністів Євгена Громова, Антонія Баришевського, Гая Мінтуса, Олексія Гринюка. Та гра одразу чотирьох оркестрів –  New Era Orchestra, Національний президентський оркестр, Kyiv Fantastic Orchestra, Київські солісти візьмуть участь у фестивалі.

Нагадаємо, з 2 по 4 серпня у місті Дніпро на Монастирському острові пройде новий музичний фестиваль БezViz Festival.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024