Головна
>
Анонси
>

«Все ж існує ідеальна музика, не майте сумнівів» — розповідаємо про МС Брехунця коментарями з Soundcloud

«Все ж існує ідеальна музика, не майте сумнівів» — розповідаємо про МС Брехунця коментарями з Soundcloud

16 квітня у Peppers club відбудеться благодійний концерт-аукціон МС Брехунця, який проведе Олександр Колмен-Сердюк. Це другий захід із серії концертів-аукціонів Колмена. На першому виступав гурт Хамерман Знищує Віруси, зібравши 280 718 гривень на різні потреби ЗСУ. Програму виступу обирають глядачі, замовивши бажані пісні на аукціоні.

«Щемливі сповіді провінційного аутсайдера. Музичний вінегрет подібний до весілля в привокзальній їдальні для хворих душею, а значить для всіх і кожного» — так написано в анонсі концерту.

Музиці МС Брехунця тяжко надати якесь чітке визначення. Тому ми заручимося підтримкою дотепних коментарів під піснями проєкту на платформі Soundcloud. Та краще це один раз побачити наживо, аніж прочитати сотню коментарів і пояснень. Тому приходьте на майбутній сольний концерт слухати хіти та донатити за виконання андеграундних пісень.

КВИТКИ ТУТ

МС Брехунець — це один з купи проєктів Євгена Гордєєва, відомого за гуртом Kurs Valüt. Загадковий персонаж дніпровського андеграунду, який може поєднати в одній пісні творчу спадщину Павла Зіброва та Radiohead. Проєкт на початку працював з дауншифтерськими дослідженнями застільних музичних територій Степана Гіги, Іво Бобула та Павла Зіброва. Згодом туди додалися панкові експерименти з бендом та пісні в акустичному аранжуванні.

Пісні проєкту розкидані всім інтернетом. Щось можна почути лише із ютуб-трансляцій на кшталт Інтерсіті Лайв, щось — на платформі Soundcloud, а якісь пісні зʼявилися вже аж на святковому лонгплеї Крисмас, який вийшов торік на Різдво.

Благодійний концерт-аукціон МС Брехунця відбудеться 16 квітня у київському Peppers club. 100% прибутку з виступу підуть на потреби ЗСУ. Квитки — за посиланням.

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024