Головна
>
Музика
>

Бумбокс і Жадан випустили оригінальну версію пісні «Правда»

Бумбокс і Жадан випустили оригінальну версію пісні «Правда»

Гурт Бумбокс та Сергій Жадан випустили пісню Правда, що стала частиною саундтреку до фільму «Мирний-21» режисера Ахтема Сеїтаблаєва. Трек був записаний ще до повномасштабного вторгнення й мав увійти до нового альбому Бумбоксу.

Тепер же музиканти випустили ориганільну версію синглу. За словами творців пісні, у фільмі «Мирний-21» вона була «змінена до невпізнанності». 

Текст пісні написав Сергій Жадан. Він розповів, що ідея з‘явилась, коли він сидів на березі моря. Тоді написав кілька строф і виклав їх у свої соцмережі.

«А потім мені Андрій надіслав відео-повідомлення, де він наспівував цей текст, ще без музики. Ми з ним зв’язалися, я дещо дописав, він зі свого боку дописав слова». 

Соліст Бумбоксу Андрій Хливнюк каже, що співпрацювати з Жаданом було просто й складно водночас:

«Наскільки непросто нам було із Сергієм на студії, настільки ж просто було у ліриці. Сергію, мені до тебе далеко. Ти дуже крутий поет. Дякую тобі».

Кліп на OST до фільму «Мирний-21» випустили 27 лютого 2023 року. Правда звучить у титрах фільму. За словами творців фільму, пісня транслює одну з провідних ідей стрічки — сміливість бути чесним перед собою, побратимами і своєю державою.

«Мирний-21» — фільм-присвята луганським прикордонникам. Стрічка розповідає про події 2014 року, коли російські окупанти розпочали вторгнення на Луганщині. Назва фільму однойменна назві прикордонного загону, бійці якого не стали на бік окупантів і дали бій ворогу, попри його перевагу в силі та техніці. Рецензію на стрічку від кінокритика Ігоря Кромфа можна прочитати за посиланням


Читайте також: Гурт Brunettes Shoot Blondes вперше за 4 роки випустив новий сингл

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024