Головна
>
Література
>

Катерина Аврамчук стала СЕО проєкту «Абук»

Катерина Аврамчук стала СЕО проєкту «Абук»

Катерина Аврамчук повідомила, що офіційно стала керівницею «першої української аудіокнигарні» «Абук».

Що таке «Абук»?

«Абук»українська аудіокнигарня. Аудіокниги створюють на студіях звукозапису, їх озвучують актори, диктори радіо та телебачення, а часом і самі письменники. Тексти книжок або їхніх україномовних перекладів відтворюються за друкованою версію, без скорочень чи адаптації. В каталозі бібліотеки — художні твори сучасних письменників, класична, освітня та ділова література.

«Попереду неймовірна пригода! Маю честь очолити один з найкращих книжкових проєктів країни! “Абук” — це додаток №1 в Україні з найбільшим асортиментом аудіокнижок українською, а з липня ми також почали розвивати власну читалку. За цим одним реченням стоїть неймовірна робота команди, людей, які робили аудіокниги українською навіть тоді, коли всі переконували, що в російськомовного продукту більша аудиторія», — написала Аврамчук на своїй сторінці у Facebook.

Що відомо про Катерину Аврамчук?

Катерина Аврамчук — лекторка, експертка з маркетингу та комунікацій. Очолювала відділи маркетингу і комунікацій у видавництвах Vivat, «Наш Формат», книжкового інтернет-магазину Yakaboo. Дописувала для видань The Insider, «Українська правда».


Читайте також: «Ця DJ дбає про те, щоб світ чув українські історії»: Дар’я Коломієць увійшла до списку Next Generation Leaders журналу Time

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024