Головна
>
Музика
>

У Вознесенську пройде благодійний фестиваль

У Вознесенську пройде благодійний фестиваль

8 вересня о 16:00 у деокупованому Вознесенську (Миколаївська область) відбудеться благодійний онлайн фестиваль. Подію організовує волонтерський рух «Будуємо Україну Разом» (БУР) влаштовує. Мета — зібрати кошти для громади Вознесенська та Харкова.

У фестивалі візьмуть участь гурти Tember Blanche та хейтспіч, діджей C. J. Plus, а також Антон Слєпаков та Андрій Соколов з проєктом warнякання

ГО «Будуємо Україну Разом» — волонтерський рух української молоді, що допомагає у відбудові країни та ГО «Vidlik Projects», яка займається культурною децентралізацією та розвитком спільноти молодих митців та мисткинь по всій Україні.

На початку березня Вознесенськ був частково окупованим, тепер це прифронтове місто. З 31 серпня по 9 вересня 20 волонтерів БУР допомагають місцевій громаді відремонтувати дахи 5 будинків, які постраждали від обстрілів. Для БУР волонтерський табір у Вознесенську став 100-м на рахунку організації за 8 років діяльності.

Відвідати фестиваль у Вознесенську та долучитись до збору коштів зможуть всі охочі з всієї України та світу через пряму трансляцію на YouTube-каналі Слух.

Команда фестивалю планує зібрати 100 000 гривень, які допоможуть громаді Вознесенська відновити домівки, пошкоджені ракетним ударом 20 серпня.

Подія фестивалю в Facebook за посиланням.


Читайте також: Саша Кольцова презентувала спільну пісню з німецьким гуртом Trümmer

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024