Головна
>
EP
>

Інді-поп проєкт Charlie Toma презентував дебютний EP та кліп на одну з пісень

Інді-поп проєкт Charlie Toma презентував дебютний EP та кліп на одну з пісень

LiRoom LiRoom
6 Грудня, 2019

Сьогодні, 6 грудня, інді-поп проєкт Charlie Toma презентував дебютний міні-альбом People Are Rivers та кліп на одну із пісень. Розповідаємо найцікавіше про нову артистку.

Charlie Toma – проєкт молодої співачки Саші Шевченко із Луганська. Довгий час виконавиця писала лише у стіл, поки не наважилася зібрати гурт. Експеримент не вдався, тому вона звернулася до формату сольної артистки. Тепер Шевченко співпрацює із саунд-продюсером Олександром Писарчуком, який раніше співпрацював із проєктами The Maunt та Barahta.

⇒ Серед улюблених артистів Саші – Лана Дель Рей та гурти The Neighbourhood і Radiohead. Вплив останніх особливо відчутний на треці Soliloquium.

⇒ На дебютному міні-альбомі п’ять пісень англійською мово. Послухати їх можна на стрімінгових сервісах.

Одночасно з виходом EP, Charlie Toma презентувала й дебютний кліп на пісню Stay. Режисером відео став Олександр Чуханов, також відомий як BlogMayster. У кліпі є дві паралельні лінії – перша охоплює теперішній час, а друга є спогадами про людину, до якої звертається виконавиця.

«Пісня була написана в той період, коли я була в токсичних відносинах. І повністю залежала від рішень свого партнера – продовжувати відносини або розлучитися. А розлучалися ми кожні пів року. Я ставила своє життя на паузу, ставила себе на паузу заради нього. Я не подобалася собі такий, але я не знала, якою мені бути, коли його не було поруч. Моя пісня про те, як це може бути складно і боляче», – розповідає Charlie Toma.

Нагадаємо, що гурт The Maunt стали новими учасниками рубрики «Сучукршось», в якій розповіли про свої улюблені українські фільми, книги та виконавців. Прочитати можна тут.


Підписуйтеся на нас в Інстаграмі, Телеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023