Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Zbaraski на пісню «МПДУК»

Відео дня: дивимося кліп Zbaraski на пісню «МПДУК»

Львівський продюсер і музикант Zbaraski випустив пісню МПДУК і кліп на неї. Пісня присвячена Каховській ГЕС, яку російські військові підірвали 6 червня та спричинили масштабний екоцид. Кліп до пісні створила аніматорка Анна Дудко. Для артиста цей трек — це спроба рефлексії та заклик не забувати про катастрофу.

Цю пісню Zbaraski почав писати у перші дні після підриву дамби. Робота похмура та гнітюча, і має на меті віднести слухача в день катастрофи, коли в зоні затоплення опинилося 19 населених пунктів і близько 16 000 людей. У ній зображена відмова сприйняти подію, розпач і страх за людей у зоні підтоплення, лють і прагнення зробити усе, щоб такого більше не повторилося.

Цим релізом музикант також закликає авдиторію долучатися до підтримки благодійного фонду Humanity який допомагає жителям тимчасово окупованої Нової Каховки, а наразі підтримує постраждалих від підтоплення на лівому березі Херсонщини.

Нагадаємо, у лютому 2023 року артист випустив альбом Buty sovoiu, що є спробою музиканта зрозуміти, хто він такий і що для нього означає бути собою. Докладніше про реліз читайте за посиланням.

Zbaraski — львівський продюсер з Підволочиська, який став відомим у 2019 році, після виходу альбому Бо я так хочу. У своїх піснях виконавець поєднує електроніку, хіп-хоп, R&B та особливу вокальну манеру.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп на пісню Ukie’z «Не віддавай своїх темряві»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024