Головна
>
EP
>

Cloudless випустили другий лонгплей «Маяк»

Cloudless випустили другий лонгплей «Маяк»

Гурт Cloudless випустив другий повнометражний альбом Маяк. Видавець – лейбл «Много Води».

Разом з прем’єрою альбому Cloudless анонсують сольний концерт. Він відбудеться 14 листопада в київському клубі Atlas. Квитки – у продажу за посиланням.

«Цей альбом – про кожного з нас. Історія, що пройшла крізь різні життя, поселилася в сотнях згаслих поглядів і запалила їх новими променями. Нехай кожен знайде свій маяк на шляху по океану буття», – каже фронтмен Cloudless Женя Тютюнник.

Музиканти позиціонують новий лонгплей як поєднання декількох жанрів: інді-попу, синт-вейву, поп-року, а також з елементами електроніки і неокласики.

Альбом Cloudless Маяк вже доступний для стрімінга і покупки у всіх онлайн-магазинах – Google Play, Apple Music та Deezer.

Cloudless — музичний тандем з Києва, що поєднує атмосферу 80-х з електронним звучанням і вінтажними сінтами. Свіжа компіляція, сміливий експеримент в новій українській музиці. Гурт з’явився у 2017 році, як проект Євгена Тютюнника (раніше – Тонкая Красная Нить та MYVERSAL) і Антона Панфілова (раніше – MYVERSAL, Riffmaster; зараз – Фіолет). За час існування гурт презентував сингли: Між світами, який став саундреком до відомого телесеріалу «Школа». Небо на стелі та Всередині.

Нагадаємо, 21 лютого київський гурт Cloudless випустив новий сингл Сон.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
21 годину тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024