Головна
>
Відео
>

Злий, сумний та Проклятий: знайомимося із новим українським фрешменом

Злий, сумний та Проклятий: знайомимося із новим українським фрешменом

3 березня київський репер Проклятый презентував дебютний альбом Мама, мы в аду. Як описує сам музикант, це експериментальна суміш емо-музики, екстрим-вокалу та хіп-хопу із щирими текстами про наболіле. Кожний трек в альбомі говорить про внутрішніх демонів, відносність добра та зла й суїцидальні думки.

«Ми ті, хто ми є. Злі, ненависні, сумні та «прокляті». Якщо ти знаєш та відчуваєш світ, яким він є насправді, – ти Проклятый», — коментує артист.

Водночас, Проклятый випустив і перший кліп. Для екранізації обрав трек Умираю. У самому відео фактично нічого не відбувається – артист сидить у кімнати та емоційно виконує трек.

«Пісня про найжахливіші почуття – депресію та безвихідь, які часто змушують думати чи. навіть чинити самогубство. Коли ми не знаємо як жити далі, наш мозок намагається завершити процес болі та мук, і в цей момент здається, ніби ми вмираємо», – пояснює репер.


У зв’язку з темою творчості музиканта LiRoom нагадує, що в Україні існує гаряча лінія по запобіганню самогубства. Якщо у вас чи ваших близьких з’являються суїцидальні думки, ви можете зателефонувати за номером 7333 та отримати консультацію від спеціалістів. Не будьте байдужими до себе та людей довкола!


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024