Головна
>
LP
>

Гурт Daamage випустив хіп-хоп альбом

Гурт Daamage випустив хіп-хоп альбом

Вчора, 6 червня, гурт Daamage презентував повноформатний альбом Зло Употребляй. Платівка знаменує зміну звучання команди — замість звичного для них електро-попу, музиканти експериментують з хіп-хоп звучанням.

«Ми прекрасно розуміли, що ми робимо повністю змінюючи концепцію своєї музики. Але за цей рік усе надто сильно змінилось, аби продовжувати робити те саме. У нас не було цілі гнатись за мейнстрімом, але було велике бажання поділитись з вами думками та емоціями, що встигли накопитись, — розповідає Олексій Крапивка. — Кожний трек альбому — окрема історія, з якою рано чи пізно може зіштовхнутись кожний».

«Назва Зло Употребляй, на перший погляд, може здатись вам неоднозначним. Але ми не закликаємо ні до чого поганого, скоріше навпаки, хочемо донести, що завжди краще вчасно зупинитись незалежно від ситуації. У кожного свої рамки, свої межі і своя мораль, тому кожний робить свій вибір у різних життєвих моментах. Ми за те, щоб цей вибір нікому не шкодив», — додав Антон Прібиткін.

В альбом Зло Употребляй увійшов і сингл Выбивать Дурь, про який ми окремо розповідали у підбірці найкращих релізів за травень.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024