Головна
>
Відео
>

Dakooka презентувала кліп на трек, написаний разом із Cepasa

Dakooka презентувала кліп на трек, написаний разом із Cepasa

Вчора ввечері, 20 лютого, співачка Dakooka презентувала новий кліп на пісню Стук. Цей гостросюжетний трилер про любов вона зняла спільно з режисером Igstius, який створював і попередні кліпи виконавиці. Головні ролі у відео виконала сама співачка та модель Gurazma.

Відомо, що музику до пісні Стук Катерині допомагав писати український електронний музикант Cepasa. Над текстом, в якому можна знайти відсилки до біблійної Саломеї, працювала сама Dakooka.

Нещодавно Dakooka також перевидала свої найвідоміші хіти – Умри, если меня не любишь та Давай, не ссы, зокрема – у новому аранжуванні. Його можна знайти на стрімінгах. Після того в її інстаграмі з’явився пост, в якому вона пояснила своє рішення:

«Колись стояв вибір. Написати ще два альбоми під клавіші (ну щоб швидше стати відомою у колах Аліни Орлової та Маши Чайковської) або зробити те, що я хочу. Я розуміла, що якщо оберу друге, то ризикую втратити свою аудиторію. А нових слухачів не так просто зацікавити. Шанси на успіх чи невдачу у найкращому випадку було 50 на 50. Але я все одно вибрала свій шлях».

Нагадаємо, що минулого року у Dakooka вийшло одразу два великі релізи – міні-альбом Форма та лонгплей Герой.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024