Головна
>
EP
>

Саунд-продюсер Артур Данієлян представив дебютний альбом сольного проекту Dan Alien

Саунд-продюсер Артур Данієлян представив дебютний альбом сольного проекту Dan Alien

На днях вийшов дебютний альбом електронного артиста Dan Alien. Bootlegger’s Dream – своєрідна збірка треків, що народилися з кількох років практики: студійних імпровізацій, живих виступів і довгих сесій за синтезаторами і драм-машинами.

Випуск релізу був досить незвичним: сім треків – сім днів. Кожного дня, починаючи з 1 липня, виходило по одній композиції.

Dan Alien – сольний проект електронного продюсера Артур Данієляна. Музикант працював з багатьма відомими українськими артистами в якості саунд-продюсера. Серед них СКАЙ, НеАнгели, Гайтана, БEZ Обмежень, Фіолет, ALLOISE, Тартак та інші, запускав колаборації Nerve Gangstas, Neural Clan, Tha Book of Roman. Також, Артур – засновник студії звукозапису Bedroom 43 і офіційний ендорсер відразу декількох брендів: Ableton, UDG і Korg.

Важливо відзначити, що ви можете завантажити альбом безкоштовно або ж внести будь-яку бажану суму. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на розвиток науки в Україні. Підтримати і завантажити весь альбом можна на Bandcamp.

Нагадаємо, що 2017 року ми брали в Артура велике інтерв’ю, у якому він розказав про свій бекграунд, досвід роботи саунд-продюсером та звукоінженером та власну творчість.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024