Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Володимира Дантеса на пісню «Дура»

Відео дня: дивимося кліп Володимира Дантеса на пісню «Дура»

29 травня Володимир Дантес презентував новий сингл та кліп на нього — Дура. Новий трек про стосунки, романтика яких давно змінилася на абʼюз та грубе ставлення одне до одного. Режисером кліпу став Руслан Махов.

Як розповідає виконавець, це історія про те, що часто «перші дзвіночки» майбутнього насилля та обʼєктивізації не сприймаються серйозно і романтизуються, як прояви кохання, втім це найбільша помилка, яку тільки можна зробити. Адже якщо хоч раз здалось, що тобі погано в цих стосунках, то це точно не здалося.

«Досить толерувати жорстокі та токсичні стосунки! Настав час нарешті усвідомити свою цінність, розправити крила та бути щасливими. В любові немає місця для болю та насилля, тож завжди обирайте людей, з якими вам добре», — коментує Володимир Дантес.

Дура — це заклик до усіх жінок усвідомити свою цінність та розірвати коло приниження, що залишає відбиток у їхній свідомості. Це пісня про те, що здорові стосунки дарують радість та тепло, в той час, як токсичні наносять нові рани та деруть старі шрами.

«Стереотип про те, що потрібно потерпіти, полюбити та прийняти людину такою, як вона є, і врешті-решт віддати себе на знищення партнеру через щирі почуття — має померти. Кохання це ніколи про насилля і завжди про повагу та відданість. Моя пісня є завуальованим проханням до всіх припинити ідеалізувати стосунки, в яких вам погано, і виходити з них задля власного щастя, що б партнер про це вам не казав», — поділився співак.

Робота над кліпом Дура — перша співпраця режисера Руслана Махова та Володимира Дантеса. Раніше режисер створив кліпи для гурту Tvorchi (I Can’t Stop, Разом), Roxolana (Радісні очі, Сміливі мають щастя) та інші.

Нагадуємо, що у 2024 році кліп Володимира Дантеса на трек Чуєш став «Кліпом року» за версією премії «Золота Зоря Лірум».


Читайте також: Пісня за піснею: «Діти інженерів» про новий мініальбом «ОМГ»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024