Головна
>
LP
>

Джаз-гурт Dark Side Trio випустили альбом-присвяту індустріальному місту

Джаз-гурт Dark Side Trio випустили альбом-присвяту індустріальному місту

30 квітня до всесвітнього дня джазу дніпровський гурт Dark Side Trio презентував другий повноформатний альбом. Він отримав назву Industrial Song. Послухати його можна на стрімінгових сервісах.

«Industrial Song – це альбом-присвята індустріальному місту, яке живе своїм динамічним життям, що змушує іноді підкоритися його темпу, а іноді завмерти в його примарному стані що надихає на кінематографічні сюжети. Цей образ пронизує альбом червоною ниткою», – коментують реліз учасники проєкту.

Зміну настрою в аудіальному сприйнятті та драматургію альбому підкреслює різниця у звучанні різних треків. Три треки з альбому – Industrial Song, Anabiosis та Ghost City – записані у великій залі музичної академії, інші ж – на професійній студії.

Dark Side Trio – це джазовий проєкт саксофоніста Данила Вінарікова, клавішника Михайла Лишенка та барабанщика Дмитра Литвиненка. До запису цієї платівки також долучилися Яків Цвєтінський (труба), Костянтин Івчук (гітара) та Сергій Артемов (бас-гітара). Дебютний альбом гурту Old Bookcase вийшов у 2018-му. Його також можна знайти на стрімінгах.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024