Головна
>
Музика
>

«Де я був і що я бачив деінде»: Діма Красний віддає свої роботи на благодійність

«Де я був і що я бачив деінде»: Діма Красний віддає свої роботи на благодійність

Художник Діма Красний виставив на благодійний продаж усі роботи з виставки «Де я був і що я бачив деінде», яка відбувалася в лютому в київському барі BGRN. Усі виручені кошти підуть на потреби Благодійної організації «100 відсотків життя».

Виставка Красного відкрилася в кафе BGRN за тиждень до повномасштабного вторгнення росії. Наразі кафе відновило роботу, тож художник вирішив лишити свої роботи на стінах Багряного до тих пір, поки їх не розкуплять.

Уся виручка буде перерахована у фонд, що збирає кошти на гуманітарні та медичні потреби цивільного населення та працівників охорони здоров’я. З повним переліком допомоги, яку надає фонд, можна ознайомитися за посиланням.

Придбати картини можна фізично в кафе BGRN або онлайн через Інстаграм. А також у фейсбук-групі Senka.Market.

Діма Красний — український митець, створює роботи в техніках лінорит, офорт, шовкодрук, монотипія, літографія. Він не здобував академічну художню освіту, однак за його плечима художня студія при Києво-Могилянській академії, School of Visual Arts, студії Павла Макова, а також резиденція в Познані (Польща). 

Персональні виставки Діми проходили в Dymchuk gallery та IZONE (Київ), Львівському органному залі галереї Цмок (Львів), Галереї ДіА (Дрогобич), Galeria Labirynt (Люблін, Польща). А уу воєнний період його виставка відкрилася в галереї Dobro (Ольштин, Польща).


Читайте також: Павло Дерев’янко вперше отримав літературну відзнаку

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024