Головна
>
Музика
>

drimandr релізнув трек «Гойдалки»

drimandr релізнув трек «Гойдалки»

Сьогодні інді/емо-реп виконавець drimandr релізнув трек та анімоване відео Гойдалки. Ця пісня — нагадування про те, що навіть у безпроглядній темряві є сенс рухатись далі. А анімацію виконавець створив сам. Про цей і майбутній реліз виконавець розповів у коментарі для LiRoom.

drimandr — проєкт Олександра Злотніцького, створений у 2018 році. Дебютував виконавець у 2019 з мініальбомом Samota. Згодом випустив ще 5 EP, кілька кліпів, лірик відео та роботи у колаборації з Джоном ДіромКурганом та Джозерс.

Пісня Гойдалки була написана давно, але виконавець не міг довести її до кінця, тож релізнув лише зараз. Він вважає, що серед інших демок, саме ця найкраще зображала внутрішній стан виконавця — «монохромна суміш гніву, відчаю, смутку і надія, віра у краще»:

«З самого початку в пісні хотілось передати стан емоційного виснаження, штилю. Безбарвний період, який поступово відступає і ти заново знаходиш дрібниці, які наповнюють будні змістом. Нагадування, про те, що сенс рухатись далі є навіть у найбезпрогляднішій темряві. Саме це хотілось сказати слухачам. Тому, відійшовши від шоку перших днів війни, вирішив випустити саме цю пісню».

drimandr зізнався, що на тлі війни йому важко писати, бо власні думки і переживання стають фоном і надати їм ваги хоча б для себе — тяжко. 

Тому останнім часом виходить займатись більше механічною роботою: допрацьовувати записаний матеріал, малювати, анімувати.

Малюнок Олександра Злотніцького

Попри це, Гойдалки вже другий трек, який вийшов у Саші з часу повномасштабної війни. Нещодавно у своєму Інстаграмі він опублікував пісню смертьворогам. Трек вийде на стримінгових майданчиках 13 квітня. Це, як каже виконавець, експрес трек, бо писався на емоціях і буквально за два дні в тихий період, коли був час подумати і зрозуміти, що відбувається з виконавцем і світом навколо: 

«Думки кристалізувались і я зміг, якось відрефлексувати зміни в собі, в людях з якими спілкувався. Вирішив релізити одразу, бо не був впевнений, що не загрузну у круговерті вічної само редакції. Якщо що, то залишилась третя версія приспіву. Минулі дві були ще більш всраті. Хотілось, щоб пісня залишилась зліпком моїх думок в той момент».


Читайте також: «Стріляй, бо мордор маст дай»: Турчинов та Горовий релізнули спільний трек

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024