Головна
>
Новини
>

Відео дня: різна Джамала у новому неформатному кліпі на пісню SOLO

Відео дня: різна Джамала у новому неформатному кліпі на пісню SOLO

Джамала представила новий відеокліп на композицію Solo. Режисеркою виступила Анна Бурячкова, яка раніше працювала над відеокліпом Джамали The Great Pretender.

«Ідея відео дуже співзвучна темам, які я порушую в своїх піснях. Прозорий куб як символ кришталевого замку, в якому ми ховаємося від реальності й інших людей, внутрішній пошук героїні, виражений в трьох різних образах», – розповіла Джамала.

Як зауважила Джамала, в цьому відео немає постановника. Всі танці співачки – це імпровізація на знімальному майданчику.

«Мені хотілося в цьому відео показати Джамалу справжньою, такою, яка вона є – прекрасною і дивовижною, сфокусуватися тільки на ній і відкрити її внутрішній світ. Простір, в якому відбувається дія кліпу, символізує кришталеві замки, які ми будуємо, щоб відгородитися від решти світу. Нам здається, що всередині замку ми можемо бути собою і не боятися оцінок і реакцій інших людей. Ось тільки замки ці тендітні й прозорі», – зауважила режисерка.

Реліз синглу Solo відбувся 1 лютого. Пісня написана трьома американськими сонграйтерами, на чолі з саундпродюсером і композитором Брайаном Тоддом.

Восени 2019 року Джамала вирушить в турне містами України, приурочене до десятиріччя її творчої діяльності. Тур охопить 12 міст і завершиться 5 грудня концертом в Миколаєві. Програма під назвою “10” включатиме в себе кращі композиції Джамали за всю її кар’єру – від дебютного авторського синглу You’re Made Of Love до нової пісні Solo.

Нагадаємо, 12 червня співачка Джамала презентувала кліп на пісню Крила.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024